Nyheter
Glade utegriser

Våre griser er sunne, friske og glade. De går ut og inn som de vil, mellom løsdriftsfjøset med halmstrø og et stort, inngjerdet beite. I

Les mer
Kortreiste, økologiske grønnsaker

Gjennom mange år har vi dyrket økologisk til vårt eget kjøkken, og vi har lang erfaring med både dyrking og bruk av topp varer. Restauranter og butikker i 

Les mer
Våre nettverk og samarbeidspartnere

Vi er medlem i flere nettverk, både lokalt, regionalt og nasjonalt, - alle dyktige aktører i kulturbasert og landbruksbasert reiseliv. Små og store perler, vel verdt å besøke! Sveinh

Les mer

Glade utegriser

Våre griser er sunne, friske og glade. De går ut og inn som de vil, mellom løsdriftsfjøset med halmstrø og et stort, inngjerdet beite. I tillegg til røtter og gras som de roter opp selv, får de grønnsaksavskjær fra markedshagen og kraftfôr. De får leve betydelig lenger enn griser i konvensjonell drift, og vokser seg store, men ikke fete. Slaktevekten er på 130 - 150 kg (vanlig slaktevekt er på 75-80 kg.) Kjøttet er saftig og smakfullt med svært fin fettmarmorering. Slaktet og pakket på Hafjell slakteri.

Stykningsdeler og pris

 

Tynnribbe, 3 – 4 kg a 250 kr/kg

Svinenakke, 3,5 – 3,9 kg a 210 kr/kg

Ytrefilet med svor, 1,2- 2,7kg, a 240 kr/kg

Indrefilet, 0,5 – 0,9 a 260 kr/kg

Stekeflesk m svor, 1-1,5 kg, a 120 kr/kg

Svineknoker, 1,2 – 2 kg a 120 kr/kg

Surret stek, 1,5 – 2 kg a 200 kr/kg

Farse, pk a 5 kg a kr 600,-

Svinelever, 1,5-2,5 kg a 80 kr/kg

Svinehjerter, ca 0,5 kg a 80 kr/kg

Hode, halve, 100 kr per stykk

Labber, 2 pk a 50 kr/pk

 

For bestilling, send oss en ingeborg@sveinhauggard.no">e-post med det du ønsker, så blir vi enige om levering.