Nyheter
Åpne søndager i juli

Sommeren 2021 holder vi åpent alle søndager i juli med slik tilbud: Kl. 12.00: Hagehistorisk vandring med eier og driver Ingeborg. Inngang kr 125,- per person. Kl. 12.00 - 16.00:

Les mer
Våre korona-tiltak

Vi har åpnet for utleie til private selskap fra sommeren av, men med dagens smittesituasjon er det forløpig ikke mulig å si hva som lar seg gjennomføre. Vi holder stengt inntil videre, og det er

Les mer
Våre nettverk og samarbeidspartnere

Vi er medlem i flere nettverk, både lokalt, regionalt og nasjonalt, - alle dyktige aktører i kulturbasert og landbruksbasert reiseliv. Små og store perler, vel verdt å besøke! Sveinh

Les mer

 

Våre nettverk og samarbeidspartnere

Vi er medlem i flere nettverk, både lokalt, regionalt og nasjonalt, – alle dyktige aktører i kulturbasert og landbruksbasert reiseliv. Små og store perler, vel verdt å besøke!

 

Sveinhaug ligger langs den gamle Kongevegen og Pilegrimsleden, og er nabogård til middelalderbasilikaen Ringsaker kirke, som er et selvsagt pilegrimsmål på vei til og fra Nidaros. Pilegrimer som ønsker et behagelig avbrekk med velsmakende mat og deilig seng, overnatter gjerne hos oss.

 

Sykkelruta Mjøstråkk går rett forbi oss, i likhet med andre sykkelruter ut til Nes & Helgøya, eller opp til Sjusjøen og Birkebeinervegen. Sykkel- og turkart fås i sportsforretningene i Moelv og Brumunddal, – og i butikken vår.

 

www.midtimjosa.no er nettsiden for Nes og Helgøya, med gode forslag til en rekke kortreiste opplevelser; hvor du kan sykle, hvem du kan besøke, hvor du kan spise og hvor du kan sove.

 

www.mjøsgårdene.no er en sammenslutning av 17 gårder rundt Mjøsa som tilbyr selskap i små og store format, kurs og møter, overnatting, arrangement, aktiviteter og unike opplevelser. Mange av oss har flere åpne tilbud i sesongene, og enda flere åpner opp under våre felles arrangementer Jul på Mjøsgårdene og Sommer på Mjøsgårdene

 

Det er bare en halvtime til Sjusjøens fantastiske løyper. Faktisk har vi, som ordføreren vår sier, mye bedre løyper enn vi har veier. Men veiene er også til å sykle på, og følger du Birkebeinervegen fra Sjusjøen passerer du Sveinhaugsetra, som vi leier ut på ukebasis. Du kan også ta Fjellvegen fra Sveinhaug til setra er en opplevelse til fots, med sykkel, eller til hest.