Nyheter
Våre nettverk og samarbeidspartnere

Vi er medlem i flere nettverk, både lokalt, regionalt og nasjonalt, - alle dyktige aktører i kulturbasert og landbruksbasert reiseliv. Små og store perler, vel verdt å besøke! Sveinh

Les mer

 

Våre nettverk og samarbeidspartnere

 

Vi er medlem i flere nettverk, både lokalt, regionalt og nasjonalt, – alle dyktige aktører i kulturbasert og landbruksbasert reiseliv. Små og store perler, vel verdt å besøke!

 

www.mjøsgårdene.no er en sammenslutning av flere gårder rundt Mjøsa som tilbyr selskap i små og store format, kurs og møter, overnatting, arrangement, aktiviteter og unike opplevelser. Mange av oss har flere åpne tilbud i sesongene, og enda flere åpner opp under våre felles arrangementer Jul på Mjøsgårdene og Sommer på Mjøsgårdene

 

www.midtimjosa.no er nettsiden for Nes og Helgøya, med gode forslag til en rekke kortreiste opplevelser; hvor du kan sykle, hvem du kan besøke, hvor du kan spise og hvor du kan sove.

 

Pilegrimsleden og sykkelruta Mjøstråkk går like forbi. 

 

Det er bare en halvtime til Sjusjøen.  og et lite kvarter lenger inn i fjellet, ligger den unike setra vår helt for seg selv, og er til utleie.