Nyheter
Åpne søndager i juli

Sommeren 2021 holder vi åpent alle søndager i juli med slik tilbud: Kl. 12.00: Hagehistorisk vandring med eier og driver Ingeborg. Inngang kr 125,- per person. Kl. 12.00 - 16.00:

Les mer
Våre korona-tiltak

Vi har åpnet for utleie til private selskap fra sommeren av, men med dagens smittesituasjon er det forløpig ikke mulig å si hva som lar seg gjennomføre. Vi holder stengt inntil videre, og det er

Les mer
Våre nettverk og samarbeidspartnere

Vi er medlem i flere nettverk, både lokalt, regionalt og nasjonalt, - alle dyktige aktører i kulturbasert og landbruksbasert reiseliv. Små og store perler, vel verdt å besøke! Sveinh

Les mer

 

Setra

Du finner ikke maken til dette overnattingsstedet. Helt for seg selv, med fantastisk utsikt, men bare 12 minutter fra Sjusjøen. Det varsomt restaurerte seterfjøset har fått en uhøytidelig og hyggelig innredning, og egner seg både til selskap og overnatting. Det er uisolert, og kan bare brukes fra juni – september. Et herlig sted for dere som vil gå, sykle, padle, ri, eller bare sitte midt i låvedøra og glo; på Hedmarksvidda,- Norges snilleste fjell!

 

Vi leier ut minimum to netter for maks 8- 10 personer. Vi leier også ut til dagsbesøk og selskap for inntil 20 personer. Ta kontakt for pris på dette og på andre varianter.

 

Huset er enkelt, men romslig, med sine gode fire meter oppunder mønet. Det er celledelt på middelaldervis i tre rom, – hvert på ca 50 m2. Det er ikke strøm, og vann hentes i brønnen; et fantastisk godt kildevann. Allrommet har kjøkkenbenk, tre gassbluss, spiseplass til 20, og to gode sofaer foran den store låvedøra, der dere kan nyte utsikten om dagen og stjernehimmelen om natta. NB! For å få dagslys inn i rommet må denne døra stå oppe.

 

Sovesalen har åtte senger på bås, og sengene er malt i varme kufarger. Oppredde senger, håndklær og basisartikler er inkludert. Det tredje rommet brukes som vedskjul med plass til sykler, kajakk og annet utstyr. Det er en mulldo og et separat bad med badekar, – mest for å ha god plass til å lauge seg med vann fra en romslig mugge. Einerlåg kan varmt anbefales til hårvasken.

 

Hvis det er tørt på bakken kan dere kjøre helt fram. Er det meldt regn og du ikke har firehjulstrekk, er det best å sette bilen på plassen oppe på bakken.

 

 

 

 

 

 

Priser og betingelser

Pris per natt, ukedag: kr 3500,-
Pris per natt, helg: kr 4800,-
Sluttvask: 1200,-
Minimum to netter.
Prisen inkluderer oppredde senger og ved.

 

Setra kan også leies ut til dagsopphold og selskap for inntil til 20 personer. Pris etter avtale.

 

Dere stopper på gården for å hente og avlevere nøkler om ikke annet er avtalt. Huset avleveres ryddet med oppvasken tatt.

 

Dere må gjerne ha med hunder, hester og andre dyr, men dette må avtales på forhånd, slik at vi kan gjøre nødvendige tiltak.

For spørsmål og bestilling, kontakt ingeborg@sveinhauggard.no