Våre dølagriser lever det beste griseliv. De går ut og inn som de vil mellom et stort halmbasseng og beite der de roter og spiser gress og røtter, slik griser skal.
Les merGjennom mange år har vi dyrket økologisk til vårt eget kjøkken, og vi har lang erfaring med både dyrking og bruk av topp varer. Restauranter og butikker i
Les merVi er medlem i flere nettverk, både lokalt, regionalt og nasjonalt, - alle dyktige aktører i kulturbasert og landbruksbasert reiseliv. Små og store perler, vel verdt å besøke! Sveinh
Les mer
Vi leverer grønnsaker til de beste restauranter og utvalgte butikker.
Restauranter og butikker i Oslo kan kjøpe våre varer gjennom dagensmat.no
Restauranter og butikker i vår region kan bestille direkte av oss.
Sveinhaug har vært drevet økologisk og Debiogodkjent siden 2003. De siste årene har vi tatt steget videre til et regenerativt jorddekke- og no-dig-system i vår småskala grøntproduksjon.
I markedshagen dyrker vi grønnsaker, snittblomster, urter, frukt og bær. Vi planlegger produksjonen i samarbeid med våre venner i restaurantbransjen, bruker økologiske og historiske frø, gjerne gamle sorter av salater, beter og gulrøtter i flotte farger, asparges, sukkererter og bønner, pastinakk og selleri, svartkål og grønnkål, jordskokk og potet. Vi har tradisjonssorter av frukt og bær, og mange ulike sorter rabarbra som vi høster fra tidlig om våren. Alt dette gir en fantastisk rikdom i smak, struktur og farge.
Vi hører gjerne fra våre venner i restaurantbransjen om hva vi skal dyrke , og vi tar gjerne imot besøk, enten det er til en økt i hagen, på kjøkkenet eller en fest i våre vakre omgivelser.