Nyheter
Åpne søndager i juli

Sommeren 2021 holder vi åpent alle søndager i juli med slik tilbud: Kl. 12.00: Hagehistorisk vandring med eier og driver Ingeborg. Inngang kr 125,- per person. Kl. 12.00 - 16.00:

Les mer
Våre korona-tiltak

Vi har åpnet for utleie til private selskap fra sommeren av, men med dagens smittesituasjon er det forløpig ikke mulig å si hva som lar seg gjennomføre. Vi holder stengt inntil videre, og det er

Les mer
Våre nettverk og samarbeidspartnere

Vi er medlem i flere nettverk, både lokalt, regionalt og nasjonalt, - alle dyktige aktører i kulturbasert og landbruksbasert reiseliv. Små og store perler, vel verdt å besøke! Sveinh

Les mer

 

Hagen

Markedshagen

 

Vi leverer i hovedsak til restaurantmarkedet. Er du privatkunde er du hjertelig velkommen på våre åpne søndager i sommersesongen. Vi tar imot grupper på bestilling.

 

Sveinhaug har vært drevet økologisk og Debiogodkjent siden 2003, med korn og gras til naboens mjølkekuer. I markedshagen dyrker vi grønnsaker, snittblomster, urter, frukt og bær til restauranter og til salg fra gården.

 

Vi bruker økologiske og historiske frø, og dyrker gamle sorter av salater, beter og gulrøtter i flotte farger, asparges, sukkererter og bønner, pastinakk og selleri, svartkål og grønnkål, jordskokk og potet. Vi har tradisjonssorter av frukt og bær, og tjue ulike sorter rabarbra som vi høster fra tidlig om våren. Alt dette gir en fantastisk rikdom i smak, struktur og farge.