Nyheter
Åpne søndager i juli

Sommeren 2021 holder vi åpent alle søndager i juli med slik tilbud: Kl. 12.00: Hagehistorisk vandring med eier og driver Ingeborg. Inngang kr 125,- per person. Kl. 12.00 - 16.00:

Les mer
Våre korona-tiltak

Vi har åpnet for utleie til private selskap fra sommeren av, men med dagens smittesituasjon er det forløpig ikke mulig å si hva som lar seg gjennomføre. Vi holder stengt inntil videre, og det er

Les mer
Våre nettverk og samarbeidspartnere

Vi er medlem i flere nettverk, både lokalt, regionalt og nasjonalt, - alle dyktige aktører i kulturbasert og landbruksbasert reiseliv. Små og store perler, vel verdt å besøke! Sveinh

Les mer

 

Selskap i hovedbygningen

Vakkert, personlig, avslappet,- og helt for dere selv

 

Vi har nå åpnet for utleie til private selskap i passe store kohorter i henhold til smittevernreglene.

 

Sveinhaug ble bygget som lystgård og er rett og slett skapt for selskapelighet!

Vi leier ut den vakkert restaurerte hovedbygningen vår til alle slags selskap som fortjener en vakker ramme. Vi samarbeider med de beste kokkene i området, alle har knallgode kjøkken basert på lokale råvarer.

I hovedbygningen kan vi dekke til omkring 60 personer; 40 i storstua og 20 i hagestua. Stuene ligger på rad med dobbeltdører i mellom. Dere får tilgang til hele første etasje med to spisestuer, en peisestue og to kammers/mindre stuer.

I sommerhalvåret er dere hjertelig velkomne til å bruke den nyrestaurerte historiske hagen. Sesongens ferske grønnsaker kan bestilles fra vår rikholdige kjøkkenhage, og vi leverer gjerne også snittblomster til bordet.

Priser:
Inntil 20 gjester, fra kr 20 000,-
Inntil 40 gjester, fra kr 30 000,-

Prisen inkluderer duker og festoppdekking til treretters middag.

For spørsmål eller bestilling, send oss en mail her.